Wie wij zijn

Waarom heten we Qi Consultancy?

Bij Qi Consultancy gaan we altijd voor kwaliteitsverbetering (Quality Improvement) naar en voor onze opdrachtgevers. Vanuit dit perspectief zorgen we voor:

 

  • het optimaliseren van bedrijfsstructuren en processen,
  • het aanpassen of veranderen van organisatiestructuren,
  • inhoudelijk advies of oplossingen voor een specifieke opdracht.

 

Bij elke opdracht is ons uitgangspunt: het brengen van toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever (uw medewerkers en uw organisatie).

 

Binnen de Chinese filosofie is Qi of ‘Chi’ het concept voor adem, levenskracht of energie. Energie is een belangrijk element, dat nodig is om kwaliteitsverbetering en verandering binnen een organisatie daadwerkelijk tot stand te brengen. Energie zorgt ervoor dat werknemers blijvend gemotiveerd worden om een wezenlijk en integraal onderdeel van de kwaliteitsverbetering en verandering te zijn. Daarnaast stimuleert energie creativiteit, initiatief en een positieve mindset. Kortom, essentiële elementen om kwaliteitsverbetering daadwerkelijk in een organisatie doorgevoerd te krijgen.

En last but not least vinden we bovengenoemde elementen ‘quite important’ (qi). Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, omdat verandering binnen een afdeling of organisatie zowel rationeel als met het hart daadwerkelijk ‘doorleefd’ moet worden, om een langdurig en blijvend positief resultaat te geven.

Qi Consultancy heeft een onmiskenbaar streven om voor opdrachtgevers maximaal rendement uit hun organisatie te halen en ze klaar te stomen voor de markt van morgen.

Onze Missie

Onze missie: het leveren van toegevoegde waarde voor de markt van morgen!

 

Bedrijfstransformatie is essentieel in een tijd waarin veranderingen in de markt elkaar steeds sneller opvolgen. De kennis en creativiteit die binnen organisaties aanwezig zijn, worden vaak onvoldoende benut doordat de bedrijfsprocessen niet wendbaar genoeg zijn. Bedrijven moeten investeren in de nieuwe realiteit van snel en daadkrachtig reageren op alle veranderingen, het toenemend belang van kennisdeling en bovendien meer aandacht hebben voor de verbinding tussen de mens en verandering. Qi Consultancy biedt de mensen en de middelen waarmee organisaties de volgende stap kunnen maken in hun bedrijfstransformatie.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers de Qi zijn voor een succesvolle toekomst!

 

Qi Consultancy is dé partner voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Het belangrijkste middel dat we hierbij inzetten, is het vinden van nieuwe manieren om mensen optimaal met elkaar te laten communiceren en proactief te laten samenwerken.

Dit doen we onder andere door het zorgdragen voor flexibele bedrijfsprocessen en organisatiestructuren.

Kernwaarden

Qi Consultancy is flexibel in de manier waarop we de samenwerking aangaan. Wij zijn creatief in het vinden van de juiste strategie voor uw bedrijf.

 

Vertrouwen

Voor ons betekent vertrouwen ruimte geven en ruimte nemen en leidt het tot persoonlijke ontwikkeling, betrokkenheid en samenwerking. Wij doen wat wij beloven, zijn eerlijk en komen onze afspraken na. Positieve én kritische feedback op basis van wederzijds respect wordt gewaardeerd. Wij vertrouwen op elkaars professionaliteit en de klant vertrouwt op ons.

 

Creativiteit

Waar een wil is, is een weg! Wij stappen op een probleem af en denken in oplossingen: “kan-niet” bestaat niet. Wij zijn ervan overtuigd dat er altijd een manier is om verder te komen. Wij zoeken onze weg regelmatig buiten gebaande paden en treden daarvoor graag uit onze comfortzone.

 

No-nonsens

Wij hebben een nuchtere kijk op zaken en zeggen waar het op staat. Geen wollig en complex gedoe, maar simpele en haalbare oplossingen gericht op resultaat. Het doel staat altijd centraal.

 

Betrokkenheid

Wij zijn betrokken, gedreven en vinden het geweldig om uitdagingen aan te gaan. Wij houden van persoonlijke interactie en creëren een ontspannen en plezierige werksfeer. Een gezonde balans tussen presteren en ontspanning vinden wij belangrijk, waarbij het behalen van de organisatiedoelen centraal staan.

PROFESSIONELE GEDRAGSREGELS VOOR QI CONSULTANCY-ADVISEURS

Iekendonksevoort 79

5706 HH Helmond

 


KvK:  70983267

Btw-nummer: NL147979195B01

IBAN:  NL46KNAB0257205829